Forestillinger for børn fra tre år!


 


Mæh! og andre gedelige historier

Det er rigtig farligt for små geder, når de ikke passer på ulve og trolde. Men heldigvis er der som regel en stor, voksen gedemor, der ved, hvordan man klarer den slags skurke. Alt ender til slut i fryd og gammen, men derfor kan vi godt fortælle og sammen synge om det.


Pinochio og den blå fe

Der var engang en drengedukke af træ, som hed Pinochio. Han kunne danse og snakke, men han var ikke spor rar. Han tænkte evig og altid kun på sig selv. Den blå fe og Jepser Fårekylling prøvede at få Pinochio til at opføre sig ordentligt. "Så kan du blive en rigtig dreng," sagde den blå fe. Pinochio ville nemlig gerne være en rigtig dreng. Og det blev han, da han endelig forstod, at en rigtig dreng tænker på andre end sig selv.


Ælle bælle...

"Nu er der jo ikke længere noget, der piber", sagde dragen med sin hæse stemme, og så åd den ulven, ræven, høgen og hønen, men heldigvis var den tapre ridder ude på patrulje for at se, om der var drager, der gik og åd prinsesser.

  • Læs mere...

  • Efter vinter kommer vår

    Vinteren er dårligt begyndt, før vi kan se en gammel forslidt kone drøne rundt med sin kost og sin paraply. Det er Madam Tø. Hun skal gøre alt i orden, til prinsesse forår kommer. Det er noget rod, at Madam Tø begynder så tidligt, men dejligt, når vi kan hilse prinsesse forår velkommen. En lille fugl, jeg kender, har mødt Madam Tø, så alt skulle være så ganske vist.         Anna-Marie Helfer, Strandkvanen 10F 4,13 - 4600 Køge, tlf.: +45 22759509, Mail: mail@annamariehelfer.dk

    Copyright © Anna-Marie Helfer & ANwebdesign 2013